مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل و تحریر ماترک بدواً استعلام از مراجع ذیربط

باسلام و عرض ادب

همانگونه که مستحضرید،
یکی از مدارک لازم ، جهت تنظیم (دادخواست تحریر ترکه) صورت تمام اموال متوفی میباشد.

اینجانب دسترسی به اطلاعات مستند در مورد ماترک متوفی (پدرم) ندارم ، ولی میدانم که قبلا طی توافق بین دیگر وراث، ماترک تقسیم گردیده است .
البته خواندگان (بقیه وراث) وجود هرگونه ماترک را کتمان می نمایند.

در حال حاضر نیاز به استعلام مالکیت منقول و غیرمنقول متوفی از مراجع ذیربط (البته درتاریخ فوت متوفی یعنی سال 1392) را دارم.
خواهشمندم در مورد متن دادخواست ذیل از نظر حقوقی اعلام نظر فرمایید.
از همکاری بزرگواران، سپاسگزارم.

متن دادخواست :

ریاست محترم شورای حل اختلاف شهرستان ...

سلام علیکم
احتراما اینجانب ... فرزند مرحوم ... که حاصل ازدواج قبلی ایشان با مادر مرحومم بودم از آنجائیکه پس از فوت ایشان که در نزد همسر بعدی و برادران و خواهران ابویم صورت گرفت ، تمام دارایی مرحوم پدرم در اختیار خواندگان بود و نامبردگان هم وجود هرگونه ماترک را نفی مینمایند.
ضمنا بنده بدلیل اینکه در شهرستان دیگری زندگی میکردم، هیچ اطلاعی از ماترک آن مرحوم ندارم .
لذا تقاضای تحصیل و تحریر ترکه در زمان فوت آنمرحوم( 1392/8/19) و بدوا استعلام از:
1)شورای عالی بانکها
2)اداره ثبت اسناد استان تهران
3)پلیس راهور ناجا
را دارم تا بتوانم با تقدیم دادخواست نسبت به مطالبه سهم الارثم از ماترک آن مرحوم اقدام نمایم

پاسخ ها :

مهسا شکریان

سرکار خانم مهسا شکریان :

سلام
ابتدا دادخواست تحریر ترکه به شورای حل اختلاف محل فوت متوفی تقدیم کنید و پس از آن دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت الباقی ورثه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
درخواست استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست خوب است و شما باید در جلسه اول دادرسی یک درخواست کتبی جداگانه مبنی بر استعلام از اداره ثبت اسناد و راهور و بانک مرکزی در سال 92 را تنظیم نمایید و تقدیم دادگاه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تحریر ترکه به شورای حل اختلاف محل فوت متفی تقدیم کنید و پس از آن دادخواست تقسیم ترکه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست تحریر و درخواست استعلام از طریق دفاتر خدمات ارائه نمایید