مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعلی بودن بیع نامه

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم در پرونده ای خواندگان پرونده با جعل کپی بیع نامه اقدام به اخذ سند رسمی نموده اند و سند رسمی مالکیت برای ایشان صادر شده و اصل بیع نامه در پرونده ثبتی موجود نمی باشد و کپی بیع نامه موجود نیز برابر با اصل نیست اما خواندگان پرونده از بنده که ملک مذکور تحت تصرف مالکانه بنده می باشد از بنده باتوجه به موارد مذکر به عنوان شکایت تصرف عدوانی نموده اند و بنده بابت این موضوع یک فقره حکم تعلیقی و یک فقره حبس تعزیری داشتم بعد از گذراندن حبس به جهت جعل اسناد از خواندگان شکایت کیفری نموده که پرونده به شعبه بازپزسی محول شده و موضوع به کارشناس خط ارجاع گردیده و جعل توسط کارشناس تایید گردیده اما نظر به مرور زمان برای خواندگان قرار منع تعقیب صادر گردیده که این حکم در شعبه دادگاه کیفری تایید گردیده است این در حالی است که قبلا یکی از شعبات حقوقی با توجه به شرایط و گزارش کارشناسی موجود اقدام به ابطال پلاک ثبتی مذکور را داشته که خواندگان اعتراض کرده اند و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع شده که دادگاه تجدید نظر مستندا به ماده 22 قانون ثبت اقدام به نقض دادنامه نموده است و مالکیت خواندگان را در پلاک ثبتی مورد مناقشه را تایید نموده است با توجه به اینکه جعل اثبات شده بعد از صدور حکم دادگاه تجدید نظر می باشد ایا بنده می توانم مستندا به بندهای ماده 426 قانون ایین دادرسی مدنی تقاضای اعاده دادرسی نمایم و مطابق با رای دادگاه بدوی پلاک ثبتی مذکور را ابطال نمایم ؟ ایا دادگاه حقوقی با توجه به اثبات جعل موظف به تبعیت از رای دادگاه کیفری می باشد ؟ خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بله در خصوص اعاده دادرسی اقدام نمایید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

مشاوره حضوری پیشنهاد می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادگاه حقوقی مکلف به تبعیت از دادگاه کیفری می باشد می توانید اعاده دهید