مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول

با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بزرگواران و کارشناسان محترم. اینجانب آپارتمانی را پنج سال پیش خریداری کرده ام که با رضایت خانمم طلای وی را نیز برای جزئیات خانه فروختم حال ازم شکایت طلاهایش را کرده است من نمی خواهم حق وی را بخورم در دادگاه میگویم که طلاهایش را فروخته ام و برایش خریداری می نمایم سوال اینجانب این است که آیا قاضی محترم من را وادار به فروش خانه که سند ندارد و قولنامه ای است می کند ممنون

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر طلاها بنام خانومتون بوده و دادخواست بدن و شما قبول کنید که طلایی خانم رو فروخته اید، نهایتاً حکم به استرداد طلاجات داده میشه