مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تاخیر تادیه

با سلام برادرم مبلغ 130 میلیون به یکی از برادرانم قرض داده اما پول رو به حساب من واریز کرده حال بعد از حدود یکسال اصل پول را از برادری که قرض کرده را گرفتم و آنرا میخواهم پس بدهم اما برادری که پول را قرض داده درخواست مطالبه وجه با تاخیر و تادیه کرده آیا خودم باید سودش را پرداخت کنم ، محاسبه پولش از سال99 تا 1400 چه مقدار هست، میتوانم اصل پول را به حساب دادگاه واریز کنم تا سودش بیشتر نشود ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طلبکار تقاضای تاخیر تادیه کرده بدهکار باید این کار را انجام دهد. شما مسئولیتی ندارید و میران تاخیر تادیه بر اساس نرخ تورم سالیانه توسط دادگاه تعیین میگردد جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما ( گیرنده وجه ) باید اصل پول و خسارت تاخیر را برگردانید
بله اصل پول را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید تا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدهکار باید وجه تاخیر را پرداخت نماید با توجه به شاخص تورم محاسبه می گردد
حدود 110 تومان می شود
اظهارنامه ای مبتنی بر آمادگی پرداخت ارسال نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
پول را به حساب نامبرده واریز و او هم نمی تواند مطالبه خسارت تاخیر تادیه کند مگر در صورت مطالبه و عدم پرداخت توسط شما

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

مشاوره تلفنی پیشنهاد میشه