مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو تصادفی

با سلام من چند مدت پیش یک ماشینی رو به یکی از استان های اطراف فروختم و قولنامه بنگاهی دارم و رفتیم محضر وکالت و وکالت فک پلاک دادم ولی خریدار تو مدت زمان معین به تعویض پلاک نرفته و الان باخبر شدم متاسفانه تصادف کرده و ماشین داغون شده و سرنشین ماشین مقابل هم فوت کرده الان ماشین پارکینگ هست بخاطر تصادف. میخواستم بپرسم من چگونه و از چه طریقی میتونم پلاک ماشین که به نام خودم هست رو فک کنم. آیا میشه ماشینی که داغون شده و معاینه بهش نمیدن و کسی فوت شده فک پلاک کرد. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با تقدیم دادخواست حقوقی الزام به فک وتعویض پلاک را درخواست نمایید