مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی و تست الکل

سلام خسته نباشید
چند روز پیش تصادف کردم و از من تست الکل گرفتن 20درصد اعلام شد در کلانتری هم منو برای تست پزشکی قانونی فرستادن در کمال تعجب 36درصد شد
اما من مشروب نخورده بودم و اقرار به نخوردن کردم میخواستم بدونم رای دادگاه چی میشه و چگونه ثابت کنم که مشروب نخوردم

پاسخ ها :

پرسشگر :

پنجشنبه 27دی تصادف کردم 2بهمن دادسرا هست چقد طول میکشه تا جلسه دادگاه؟

تصادف در حالت مستی مشروبات الکلی شرب خمر تست الکل