مشاوره حقوقی رایگان - امور شرکتها

با سلام و احترام
اینجانب حدود چهار سال قبل به دلیل عدم اطلاع و پیامدهای حقوقی به یک نفر برای استفاده از مدرک تحصیلی جهت رتبه بندی شرکتها وکالت داده ام و هم اکنون متوجه شدم به عنوان مدیرعامل یک شرکت خصوصی معرفی شده ام با توجه به اینکه اینجانب هیچ گونه منفعتی در این شرکت ندارم چگونه میتوانم از این شرکت خارج شوم. اگر بخواهم به عنوان مدیرعامل از این شرکت شکایت کنم باید به کجا مراجعه کنم. چون متوجه شدم اگر این شرکت به عنوان مثال بدهی مالیاتی داشته باشد مسئولیت آن متوجه اینجانب میباشد. لازم به ذکر است هیچ گونه دسترسی به آدرس یا تلفن اعضای شرکت ندارم و فقط روزنامه رسمی شرکت را دارم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

خیانت در امانت شکایت نمایید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شما دروکالت ی که داده اید احتمالا این حق را به شرکت تفویض کردین ، ابتدا وکالت را دقیق بررسی نمایید ، سپس اقدام به عزل وکیل نمایید