مشاوره حقوقی رایگان - نبودن نام فرزند در شناسنامه پدر

با سلام.
پدر اینجانب املاک زیادی داشتند و در سال 74 فوت می کنند. 3 ماه بعد از فوت ایشان شناسنامه جدید از ثبت احوال گرفته میشود که ما از طریق یکی از اقوام که در ثبت احوال کار میکنند متوجه شده ایم. پدر من 5 فرزند دارند که فقط نام برادر دوم من در شناسنامه آمده است. حالا مسئولین ثبت احوال میگویند پدر شما در سال 72 توسط خودش این شناسنامه گرفته شده با توجه به این که آخرین فرزند پدر متولد سال 63 می باشد.
میتوانیم از مأمور ثبت احوال شکایت کنیم که چرا نام 4 فرزند دیگر را در شناسنامه نیاورده است؟ حتی نام فامیلی و شماره شناسنامه مادر هم در شناسنامه نیست.

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
در ابتدا از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.