مشاوره حقوقی رایگان - پول به عنوان قرض

سلام من با کسی معامله داشتم و زمانی که معامله ام تموم شد تمام پول خودشان که دادم هیچ 30 میلیون هم قرضشون دادم و چک هم ازشون ندارم حالا پولممم نمیدن باید چه کنم و تنها مدارکی که ازشون دارم پرینت بانکی و اسکرین پیام ها هست ایا میتونم تامین خواسته بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

سلام دادخواست مطالبه وجه با استناد به ماده 265 قانون مدنی به
دادگاه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا با ارسال اظهارنامه استرداد وجه را بخواهید وسپس دادخواست اصلی مطالبه وجه را به استناد مدارک موحود منجمله اظهارنامه ابلاغی تقاضا نمایید