مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پیگیری و شکایت

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده مدتی با یه دختر خانمی تو رابطه بودم که سال 98بخاطر مخالفتا و مشکلات رابطمون به ازدواج ختم نشد به جنگ و جدل خوردیم و قرار شد دیگه کاری به کار هم نداشته باشیم ولی این داستان با مزاحمت های خانوم کش پیدا کرد و مجبور شدم واسه مزاحمت شکایت کنم از خانواده دختر هم کتک خورده بودمو همه اینا جمع شد بعد شیش ماه که رفتیم دادگاه سر رابطه نامشروع پیامایی ک بهم داده بودیم و فوشا قاضی خودمو بازداشت کرد با سند دراومدم باهاشون به توافق رسیدیم که 3میلیون به عنوان خسارت بدنو تموم شه بره سه تومنم گرفتم رضایت دادم دختره هم کلا دادگاه نیومده بود سنش اون موقع قانونی نبود و پدرش میومد دنبال کاراش آخرشم پدرش بخاطر آبرو مجبور شد خونشونو از تهران ببره گیلان خلاصه که الان دختره بعد دوسال یه روز بهم زنگ زد و گف که اومده تهران واسه کار و دوتومن پول لازم داره منم رو حساب دورانی که باهم داشتیم حدود یکو پونصد بهش پول قرض دادم که قرار شد یه ماهه پس بده پونصد تومن نقد و یه میلیون کارت به کارت که اونم زدم به کارت دوستش بعد یه ماه وقتی ازش پولو خواستم گفت که به جای اون پولی که ازشون گرفته بودم این پولو گرفته و نمیخواد پس بده وقتی تهدید به شکایت کردم ترسید گفه که تا دوهفته پس میده ولی خبری نشد رفتم بانک دنبال صاحب حسابی که پولو زدم به طرف زنگ زدن اونم گفت که به من ارتباطی نداره و اون خانوم شماره کارت منو داده بعدشم پولو ازم گرفته پیاماشم دارم برین شکایت کنین میام جواب میدم. بعد مجبور شدم زنگ بزنم به پدر اون خانم اونم در جواب بهم گفت که اشتباه کردی پول دادی و دیگه جوابمو نداد تا جایی که میشد میخواستم با صلح تموم شه و اونا قصدشون چیز دیگه بوده و میخوان عوض اون پولی که بهم خسارت دادنو دربیان. کپی پرونده شکایت قبلیو دارم و الانم کل مدارکم از این جابه جایی پول یه رسید کارت به کارت اون یه میلیونه با چن تا پیام که گفته فلان تاریخ میدم با یه پیام که نوشته. کلا300تومن بهم پول دادی هنوز 2700بدهکاری اونم بیا پس بگیر .
لطفا کمکم کنین که چجوری شکایت کنم چیکار باید بکنم این کار خانوم الان اسمش چیه میشه به عنوان اخاذی ازش شکایت کرد ؟ یه طرح شکایت لازم دارم مرسی

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مطالبه وجه به استناد مدارک از جمله پرینت پرداختیها و پیامکها و یا شهادت شهود به طرفیت هردو برای راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید
موفق باشید
فرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه در شورا مطرح نمایید و ..