مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر بالای 18 سال

سلام.
من 24 سال دارم و لیسانس مدیریت هستم.
پدر من دو تا همسر داشتند که همسر اول او فوت کرده و بچه های اون خانومش با ما زندگی میکنند. یکی از دختر ها که چند سال از من بزرگتر هست مشکل اعصاب دارد و مدام در خونه حرف های بی ربط میزند و فحاشی میکند و ...
مادرم هر چی به بابام گفته که ما رو از همه جدا کند، نکرده و ده سالی میشود با هم زندگی میکنیم.
الانم پدرم خیلی من رو اذیت میکند. مدام دعوا، فحش و بد و بیراه.
حتی مهمون خونه ما می آید، جلو آن ها با من بد حرف میزند و شخصیت من رو‌ خورد میکند.
هر چی میگذرد رفتار او با من بد تر میشود.
اگر دو کلمه هم جواب او را بدهیم البته با احترام میگوید زبون باز کردید.
پدرم معتاد هست.
حتی برای ما خرج نمیکند و ما هر چی بخواهیم یا خودمون باید بخریم یا باید قیدش رو بزنیم.
من پنج سالی هست یک جا مشغول به کار هستم ولی اون جا حقوق زیادی ندارد.
از لحاظ روحی واقعا حال من بد هست و دیگر نمیتوانم پدرم و اون دختر که مشکل اعصاب دارد را تحمل کنم.
دو بار هم به خاطر آن ها خودکشی کردم ولی نشد راحت بشوم.
ممنون میشوم کمکم کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
جهت مشاوره در سوالات طولانی لطفا تماس بگیرید