مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از قیومیت برادر

با عرض سلام و احترام خدمت شما مهربانان.
به اطلاع میرسانم برادر بنده در سال 98 تصادف شدیدی نمودند و هم اکنون بعد از طی شدن پروسه پزشکی قانونی و دادگاه و همچنین رای بدوی و تجدید نظر هم اکنون پرونده در بیمه می باشد و جهت امور اداری به سمنان منتقل شده است. لازم به ذکر است که برادر بنده از سوی پزشکی قانونی محجور تشخیص داده شد و برای او حکم حجر صادر گردید و همچنین بنده از سوی دادگاه به عنوان قیم منصوب شده ام با توجه به این که هنوز دیه واریز نشده اما برادر من از نظر عقلی و استدلال بهبودی حاصل نمودند از این جهت بنده برای انصراف از قیومیت به دادسرا مراجع نمودم حال سوال بنده اینجاست.
1_ آیا امکان دارد در خصوص واریز دیه مشکل ایجاد شود؟ ( با توجه به این مهم که رای قطعی صادر شده و هم اکنون پرونده برای امور اداری در استان میباشد)؟
2_ آیا امکان دارد از طرف دادگاه و یا پزشکی قانونی در خصوص بهبودی زوال عقل بیمار به بیمه اطلاع رسانی شود؟
3_ آیا در کل با توجه به این که پروسه پرونده دعوای ما در دادگاه شهری دیگر رسیدگی شده و با حکم قاضی پرونده به این مرحله رسیده، دادسرا و یا پزشکی قانونی شهرستان محل سکونت ما میتواند با یک اطلاع رسانی ساده به بیمه برای واریز دیه مشکل ایجاد نماید؟
4_ چرا با توجه به این که پرونده ما در شهر بسطام رسیدگی شده و هم اکنون پرونده در اجرای احکام دادگاه بسطام می باشد چرا دادسرای شهرستان شاهرود در خصوص واریز دیه دخالت نموده و خود دادسرا برای مجحور در بانک ملی حساب افتتاح نموده و شماره حساب را برای بیمه ارسال نموده چرا باید این گونه باشد در صورتی که تمامی مراحل دعوا در دادگاه شهر بسطام انجام شده ( لازم به ذکر است که فقط بنده برای قیم شدن از دادگاه شهرستان شاهرود اقدام نموده بودم)؟
5_ با توجه به این که بنده با نظارت استصوابی قیم برادرم شدم آیا نمیتوانم درخواست کنم که دیه به حساب شخصی من واریز شود؟
در پایان بار دیگر از شما عزیزان کمال تشکر و قدردانی دارم و موفقیت روز افزون برای همه عزیزان آرزومندم پاینده و برقرار باشید خدانگهدار .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر حکم قطعی شده است و دیه توسط بیمه یکجا پرداخت خواهد شد
بعد از پرداخت مبلغ دیه
، در صورت بهبودی بیمار ، بیمه نمی تواند مبلغ را پس بگیرد مگر ..
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید