مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در ازدواج موقت

با سلام. در عقد موقت زوج 40 عدد سکه را به عنوان مهریه برای زوجه امضاء کرده است ولی شرط گذاشته که اگر زوجه روزی بخواهد مهریه اش رو مطالبه کند زوج میتواند سالی یک عدد سکه پرداخت کند.
اگر بعد از مدتی زوج بخواهد خودش کنار بکشد یعنی طلاق و یا بذل مدت کند مثل عقد دایم باید مهریه را کامل بپردازد و یا مثل همان شرط عمل خواهد شد؟ راه چاره چیست؟
لازم به ذکر است بعد از عقد زوج متوجه بیماری جسمانی یعنی معلولیت زوجه شده و یک طوری گرفتار این ازدواج شده است. آیا مصداق تدلیس در ازدواج است یا نه؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

آمنه فردی ترکمانی

سرکار خانم آمنه فردی ترکمانی :

مهریه در عقد موقت هم مثل دائم باید پرداخت شود حتی در عقد موقت تعیین مهریه الزامی است و در صورت عدم استطاعت پرداخت دفعی ، میتوان درخواست اعسار و تقسیط نمود
تدلیس در ازدواج شرایط خاصی دارد و فسخ عقد پس از علم به ان فوری است و وجود عیوب در زن باید قبل عقد و معلولیت جسمانی را مشمول نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مانند عقد دائم ، زوجه می تواند دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نماید ولی با توجه به شرط ضمن عقد ، قاضی ، زوج را مکلف به پرداخت سالی یک عدد سکه خواهد کرد امکان صدور حکم به تدلیس زوجه ، کم است چون ...