مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده به دلیل آسانسور بدون استاندارد

سلام. من یک واحد آپارتمان از ساختمان 20 واحدی خریداری کرده ام که سال ساخت آن برای سال 97 هست. البته من سال 98 خریداری کرده ام و مدیر ساختمان خواستند آسانسور موجود را بیمه کنند که متوجه شدند آسانسور استاندارد ندارد. میخواستم بدونم من خودم تنهایی میتونم از سازنده شکایت کنم و اگر شکایت کنم نتیجه میگیرد و سازنده مجبور به گرفتن استاندارد میشود یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شکایت خود را از اتحادیه صنف مذکور پیگیری نمایید