مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت کنتور گاز در ساختمان

با سلام. در ساختمان شش واحدی زندگی میکنیم که یکی از واحدها برای جداسازی گاز خود اقدام کرده و اداره گاز فرمودند که بنا به رای کتبی تمام اهالی ساختمان کنتور گاز برای پنج واحد دیگر به نام من که مالک یکی از واحدها هستم ثبت بشود. حالا میخواهم بدونم که ثبت این پنج کنتور به نام من باعث قطع شدن یارانه ما میشود یا نه؟
خانواده ی من چهار نفر هستد و اگر باعث بشود که روی یارانه و یا سهام عدالت من مشکلی بشود من این مسئولیت رو قبول نکنم. میشود راهنمایی ام کنید. ممنون میشوم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اشتراک گاز ربطی به یارانه و سهام عدالت ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید فقط نسبت به دریافت کنتور گاز به نام واحد خودتان مسئولیت قبول کنید و در این صورت مشکلی ایجاد نمیشود