مشاوره حقوقی رایگان - حد اختیارات مدیر ساختمان

با سلام و سپاس از توجه و پاسخ شما عزیز

میخواستم بدونم آیا مدیر ساختمان می تواند در این بحث که واحدهای ساختمان به مرد مجرد اجاره داده نشود و عدم رضایت از این موضوع، صاحب نظر بوده و این مورد را از مالک درخواست نماید و یا با اخذ تعهد به رعایت موارد و ضوابط اخلاقی و قانونی از مستاجرین مجرد، اقدام نماید؟ و اگر همه همسایگان با ایشون هم نظر باشند و موافق چگونه میشود عمل نمود؟
متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شخص مجرد مزاحمتی نداشته باشد امکان اعتراض وجود ندارد.
اگر قرار باشد به شخص مجرد منزل اجاره ندهند این همه زن مطلقه و مجرد و یا مرد مجرد باید خیابون زندگی کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،با توجه به اینکه اختیارات مدیر ساختمان در اداره ساختمان و تعمیرات و آوردن سرایدار است اگر گرفتن تعهد از مستاجر مجرد را در زمره نحوی اداره ساختمان بدانیم بله میتواند.