مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ارث از روی کپی

با سلام و عرض ادب
برادرم سال ها پیش قبل پدرم فوت شده است برگه کپی غیر مصدقی پسر برادرم اورده و ادعا می کند که براساس این برگه او را پدر من در اموال خود مانند دیگر فرزندانش شریک کرده و گفته شریک باشد و حالا پسر برادرم خواهان ارث شده در حالی که پدرم تمام اموال خود را وقتی که در قید حیات بود یعنی 5 سال قبل از فوتش بصورت سند شش دانگ بنام من زده است و حالا پسر برادرم چند شاهد اورده و اقرارنامه ای تنظیم کرده اند که این برگه کپی وجود داشته است و امضای من هم زیر برگه است
سوال اول : ایا این برگه کپی امضا شناسی میشود ؟؟
سوال دوم : اینکه باتوجه باینکه ارثی نبوده می توانند روی این برگه اقدام کنند ؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا برادر شما چون مقدم بر پدرتان فوت شده ارثی به وی نخواهد. رسید
ثانیا سند غیر رسمی وعادی که اصل ان نیز وحود ندارد تاب وتوان مقاومت با سند رسمی که بنام شما می باشد را نخواهد داشت