مشاوره حقوقی رایگان - نحوه برخورد با اعضاء شاکی تعاونی مسکن

باسلام و احترام
حدود 14 نفر از یک پروژه 50 واحدی از طریق اتاق تعاون از اعضاء هیئت مدیره و مدیرعامل تعاونی مسکن در خصوص اینکه تعاونی به اندازه پرداختی اعضاء کار انجام نداده است شکایت کردند که با توجه به نظر کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر میزان کار انجام شده شکایت آنها رد شد. و پس از آن مجدداً از طریق دادگاه کیفری با اتهام انتقال مال غیر و خیانت در امانت شاکی تعاونی شدند که دادگاه رای منع تعقیب برای تعاونی صادر نمود و در دادگاه تجدید نظر هم تایید گردید حال با توجه به اینکه به حیثیت و اعتبار اعضاء هیئت مدیره لطمه وارد نموده اند نحوه برخورد تعاونی با آنها چگونه باید باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت داشتن سونیت می توانید شکایت کنید البته باید سونیت اثبات گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تظلم خواهی حق همه افرادجامعه می باشد همینکه که منع تعقیب افرادصادرشده کفایت می نماید