مشاوره حقوقی رایگان - گواهی کفالت مادر

سلام. محل کار اینجانب برای ثبت نام در پروژه ساختمانی ( جهت خانه دار کردن کارکنان) از من که مجرد هستم ( پروژه برای متاهل ها می باشد) گواهی کفالت یا سرپرستی برای مادرم خواسته است. به دادگاه مراجعه کردم واحد ارشاد گفت نمی شود.
آیا وکیل میتواند این گواهی را بگیرد؟ هر چقدر هزینه آن باشد را پرداخت می کنم. در ضمن مادر سالم می باشند و پدر به رحمت خدا رفته است و خرج و نگهداری و بیمه مادر با من است و ایشان هیچ منبع درآمدی ندارند. 4 برادر و یک خواهر دارم و شرایط گرفتن این گواهی چی هست؟ ممنون میشوم شرایط آن را بگویید. با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید . بله امکان دارد اگر. ..