مشاوره حقوقی رایگان - جرایم اینترنتی و کلاهبرداری در زمینه شرکت های فارکس

سلام من بوسیله شخصی در اینستاگرام آشنا شدم و در شرکتی به نام ... سرمایه گذاری کردم و هر چند روز از من بابت هزینه های مختلف پول دریافت می کرد و من به حساب تجاری خودم در شرکت پول واریز می کردم متاسفانه بالغ بر 8000 دلار سرمایه گذاری کردم و الان متوجه شدم کلاهبرداری است لطفاً من را راهنمایی کنید که آیا می توانم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
باید اطلاعات دقیق تری ارائه کنید .ولی اگه تجارتی وجود نداشته و پولی که پرداخت کردید مسترد نشده احتمال کلاهبرداری وجود داره و میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید