مشاوره حقوقی رایگان - اعلام سرقت گوشی

با سلام، من حدود 3 سال پیش با چک خودم برای یکی از دوستام گوشی خریدم ولی چک ها رو پاس نکرد و چک های من برگشت خورد بلاخره مجبور شدم کل مبلغ گوشی رو خودم پرداخت کردم و کارتون گوشی رو گرفتم تو این مدت هم این بنده خدا که براش گوشی رو گرفته بودم اصلا جوابمو نداد و گم و گور شد الان از طریق همیاب ردیابی شده و برام یه کد فرستاده میخواستم بدونم باید چیکار کنم میتونم اعلام سرقت کنم خسارتمو ازش بگیرم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفي  خنجري دهنوي

مصطفي خنجري دهنوي :

سلام اعلام سرقت نمیشه کرد اگر خودتون برید و اعلام کنید گوشی رو برای اون خریدید