مشاوره حقوقی رایگان - جریمه یک میلیونی

سلام دختر من دانشجویی پزشکی شهرستان قم است و ان جا درس میخواند طبق دستور برای زدن واکسن کرونا ایشان را به قم فرا خواندن و ناگزیر با خودرو شخصی خود رفته آنجا تا واکسن دریافت کند آیا کسی محل تحصیل اش آنجا است و از تهران باید به قم برود سوای کرونا کرایه های شخصی اعتباری توش نیست مترو خیلی ها هستند که اذیت و آزار می‌رسانند اتوبوس هم که قربونش بروم دنبال خانم تنها میگردن با تمام همه این تفاصیل آیا روا است یک دانشجویی پزشکی را یک میلیون جریمه کنند در صورتی که توی تهران بدون گرفتن حتی یک هزار تومان توی یک آزمایشگاه محض رضای خدا کار میکند و از مردم آزمایش میگیرد حالا من چکار باید کنم سپاس از محبت شما

پاسخ ها :

امیر رستم نژاد مقدم

امیر رستم نژاد مقدم :

ناگزیر نباید با اتومبیل شخصی می رفت حال با تاکسی خطی قم بروید