مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن محجور از فرزند

با سلام پدرم به رحمت خدا رفته است و مادری دارد که محجور است مادرم و ما هم دوفرزند ایشان هستیم میخواستم نحوه ارث بردن مادربزرگم از پدرم به چه صورت است ایشان باید قیم قانونی داشته باشند یا سایر فرزندانشان که ورثه اش حساب میشوند نماینده ایشان هستند الان برای برقراری مستمری حقوق برای مادرم سردرگم هستیم و همچنین خودرو و منزل

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر علائم محجوریت در مادربزرگ شما وجود دارد ایشان نمیتوانند در اموال ودارایی خود دخل وتصرف نمایند وحتما باید از طریق اداره سرپرستی قیم برای وی انتخاب گردد