مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد برای ازدواج

من (آقا) و دختر خانومی 27 ساله که دارای مدرک فوق لیسانس هستن قصد ازدواج داریم

میخوام بدونم من ‌میتونم به عنوان خواهان درخواست حکم رشد برای ازدواج بدم ؟؟

ضمن اینکه بنده هیچ گونه سو سابقه ندارم و از نظر تحصیل و مالی هم هیچ ‌مشکلی ندارم

پاسخ ها :

معصومه قلخانی

معصومه قلخانی :

حکم رشد رو برای شخصی که زیر 18 سال است می گیرند،برای مورد شما اگه پدر خانم اجازه ازدواج نمی دهند باید از دادگاه خانواده اذن ازدواج بگیرید