مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت قراردادی

سلام
اردیبهشت سال جاری آپارتمانم را با قرارداد اجاره به فردی اجاره دادم. از آنجا که برای جلوگیری از تخلفات مستاجر قرارداد را محکم میکنم، متاسفانه آن شخص یکی از شروط مندرج در قرارداد را که به اینجانب حق فسخ و مطالبه خسارت میداد را نقض کرد.
بنده نسبت به ارائه دادخواست تنفیذ فسخ و تخلیه به شورا اقدام نمودم که نهایتا بعد از دو جلسه رسیدگی، شورا دعوت به صلح و سازش کرد و قرار شد مستاجر یک ماه دیگر عین مستاجر را تخلیه و من هم پول ودیعه را عودت دهم.
در خصوص مطالبه خسارت چون مبلغ بالای 20میلیون تومان بود اقدام به ارائه دادخواست به دادگاه حقوقی نمودم که جلسه رسیدگی امروز برگزار شد و به احتمال زیاد حکم به نفع من صادر خواهد شد.
الان سوالم این است که در هر حالت چه بدون تجدید نظر و چه با تجدید نظر زمان قطعی شدن حکم دادگاه بعد از زمان تعیین شده برای تخلیه ملک و عودت ودیعه می باشد و اگر هم پول را عودت بدم مطمئنم بعدا شناسایی اموال برای وصول حکم دادگاه بسیار مشکل خواهد شد. الان من باید چه کار کنم؟
میتوانم خواستار تاخیر در اجرای توافقی که در شورا داشتم بشوم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

آرش نجفی

آرش نجفی :

سلام طبق ماده 4 آیین نامه اجرایی قانون روابط و مستاجر 76 شما می توانید نسبت به توقیف و بازداشت مبلغ ودیعه که باید به حساب شورا جهت تخلیه پرداخت کنید با در دست داشتن گواهیه تقدیم دادخواست به دادگاهی که امروز برگزار شده اقدام کنید گواهی از این شعبه می گیرید یا مستندات دادخواستتون رو ببرید شورا و مبلغ رو در شعبه مربوط به تخلیه توقیف کنید که به مستاجر پرداخت نکنن