مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای امین برای اموال غایب مفقود الاثر

سلام و عرض ادب
وراث فرد غایب مفقودالاثر تقاضای امین برای اموال وی را نمودند چه دفاعی در مقابل درخواست وراث میشود انجام داد ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قانونا می بایست امین تعیین گردد. دفاعی قابل تصور نیست.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
مطابق قانون ، در صورتیکه فرد غایب برای اداره اموال شخصی را تعیین نکرده و کسی هم قانونا حق چنین کاری را نداشته باشند، وراث این حق را دارند که تقاضای امین نمایند.