مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ملکی

باسلام
در سال 88 ملکی 2 طبقه خریداری کرده ام که سند 6 دانگ دارد ولی به خاطر سواد کم نتونستم سند را به خوبی مطالعه نمایم و در املاک نیز در بیعنامه چنین ذکر شده است که (یک واحد آپارتمان 2طبقه شش دانگ با ...) اما چون ساختمان وام مسکن داشت سند را به نام نکرده بودم و امسال که وام تسویه کردم و خواستم سند را به نام بزنم متوجه شدم که طبقه دوم خلاف ساخته شده است و بنده مستنداتی دارم که معلوم میکنه که ساختمان قبل از خرید من در سال 86 دو طبقه بوده ولی با این حال سند قطعی خورده است اما الان شهراری از من بابت طبقه دوم خلافی میخواد حالا من میخوام بدونم چیکار میتونم بکنم. از فروشنده میتونم شکایت بکنم یا اینکه به شهرداری شکایت بکنم که در ان موقع برای این ساختمان 2 طبقه سند زده است.
خیلی ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

به طرفیت فروشنده اظهارنامه و دادخواست تقدیم کنید

ليلا  همتي

سرکار خانم ليلا همتي :

سلام
با توجه به اینکه خلافی متعلق به ساختمان هست نه شخص مالک شما میبایست هم در دیوان عدالت اداری علیه شهرداری اقدام و چنانچه محکومیت شما به پرداخت خلافی پس از پرداخت علیه فروشنده اقدام کنید

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
شما میبایست مدارک محکمه پسندی مبنی براینکه تخلف قبل از صدور سند صورت گرفته داشته باشید تا بتوانید علیه فروشنده شکایت کنید ضمنا جهت مشاوره بیشتر میتوانید وقت مشاوره دریافت نمایید