مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری وسایل نقلیه

با سلام و عرض ادب خدمت شما
راستش من چند روز پیش واسه خرید خودرو با همسرم رفتیم پارکینگ چیتگر و یه ماشین تیبا پسندیدیم و قولنامش کردیم به مبلغ 107 میلیون که همونجا مبلغ 73 تومنش رو به فروشنده پرداخت کردیم و ماشین رو تحویل گرفتیم و قرار شد مابقی پول رو پس از طی مراحل قانونی پرداخت کنیم که 2روز بعد فروشنده تماس گرفت و گفت که مدارک ماشین رو برده دفترخانه وکالت نامه ای رو بنام خودم تنظیم کرده جهت کلیه کارهای قانونی خودرو و قرار شد که عصر همان روز هم کلیه اسناد خودرو بهمراه وکالتنامه رو تسلیم ما کنه و ما هم مابقی مانده بدهی خودرو رو تسویه کنیم .
من هم مابقی پول رو که مبلغ 34تومن بود رو در مغازه اش کارت کشیدم و مدارک ماشین رو تحویل گرفتم ولی متاسفانه عجله کردم و بدون اینکه متن وکالتنامه رو بخونم رفتم ، حالا که متن رو با دقت خوندم دیدم فقط بمن یه وکالت کاری در خصوص خودروی مورد معامله که همه ی مبلغش رو پرداخت کردم داده، حالا من هرچی میگم که باید یه وکالت تام و بلاعزل بهم بده میگه اول برو تعویض پلاک پلاک جدید که گرفتی میام محضر قطعی بنامت میکنم!
حالا ما نگرانیم که یوقت اینا ازمون کلاهبرداری نکنن چون طرف خودش دلال و ماشین بنام یه خانوم دیگه!
نگرانیم اینه که چرا با وجود اینکه من همه مبلغ ماشین رو پرداخت کردم و ماشین رو خریداری کردم و تحویل گرفتم چرا یدفعه یه وکالت فروش بهم نمیده که خیالمون راحت شه
با تشکر و سپاس از شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهتر است تا موعد وکالت منقضی نشده فعلا نسبت به تعویض پلاک واخذ برگ سبز بنام خود اقدام کنید هرچند بی احتیاطی در ابن مورد انجام دادید وکل ثمن معامله را پرداخت نموده ایید ولیکن لاجرم باید اقدام به تعویض پلاک وسپس تنظیم سند نمایید