مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت بوی دامداری همسایه

سلام.
در روستا زندگی میکنم و یکی از همسایگان پشت حیاط خانه من اقدام به ساخت دامداری و طویله نموده و به طور 24 ساعته اقدام به نگهداری دام در محل نموده و همچنین از دیوار طویله خود چندین روزنه ( تعداد 22 عدد ) به سمت حیاط و خانه ما باز کرده که باعث ایجاد بوی بد و ریزش گرد و خاک شده و میشود.
چندین بار به او تذکر داده ام ولی توجهی نمیکنند.
مشکل روزنه های باز شده است. آیا او مجاز به باز کردن روزنه از طویله خود به حیاط و خانه ما است یا خیر؟

لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مزاحمت بوی دامداری همسایه مزاحمت همسایه قوانین همسایگی مزاحمت