مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری

با سلام. من علیه کارفرما در اداره کار بابت حقوق، عیدی و پاداش پایان کار، بیمه و اضافه کاری شکایت کردم و کارفرما در اداره کار محکوم شده است اما اداره کار بدون دلیل اضافه کاری را رد کرده است. آیا من میتونم به دیوان عدالت شکایت کنم؟
اجرائیه صادر شده است. آیا میتونم اعتراض کنم یا نه؟ من مدارک و سایر دلایل را دارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مهلت قانونی خودرا از دست داده باشید وبا توجه به صدور احراییه خیر نمیتوانید اعتراضی نمایید