مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم حضور

با سلام
بنده آپارتمانی معامله کردم تاریخ حضور در دفترخانه 17 مرداد است داخل قولنامه قید شده خریدار وام بانکی دارد اسناد آپارتمان 14مرداد آماده شده سه روزه که وام نمیشه گرفت آیا فروشنده می‌تواند گواهی عدم حضور بگیرد ممنون.

پاسخ ها :

گواهی عدم حضور خریدار در دفترخانه گواهی عدم حضور در دفترخانه عدم حضور در دفترخانه معامله ملک