مشاوره حقوقی رایگان - عفو یا مرخصی

1.سلام ببخشید میخاستم بدونم کسی که متهم به جرم سرقت هستش و حکم دادگاه براش اومده و در حکم نوشته شده تعزیری به چه معناست؟
2. و اینکه اگر متهم رد مال انجام بشه براش میتونه مرخصی بیاد؟ یا عفو برای اون امکان پذیره؟ یا با قرار وثیقه آزاد میشه؟ یا حتی آزادی مشروط؟؟؟

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

چنانچه رد مال انجام پذیرد امکان آزادی مشروط یا تخفیف مجازات هست