مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت شخص متوفی

بنده ضمانت شخصی را جهت دریافت وام نموده ام ؛ از طرف بانک تماس گرفته اند که وام گیرنده فوت نموده و اگر بازماندگان مراجعه نکنند ؛ حساب اینجانب را مسدود می کنند ؛ چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر دسترسی دارید به وراث اطلاع دهید به بانک جهت بازپرداخت وام مراجعه کنند در غیر این صورت ابندا باید شما به بانک پرداخت نموذه و سپس به وراث جهت دریافت وجه پرداختی از مال الرث مراجعه فرمایید.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
با فوت شخص بدهی حال میشه و درصورت عدم پرداخت بدهی از سوی ورثه مبلغ وام رو از شما خواهند گرفت و سپس حق مراجعه به ورثه برای شما محفوظ خواهد بود