مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر بزرگ به نوه

سلام . من پدر بزرگم سال 83 فوت کردن . در حال حاضر فرزندانشان (عمه هایم) که همه حقوق دارند ولی منو خواهرم حقوق مستمری مادرم که فوت شدن را میگیریم. و پدرم هم در قید حیاتند با حقوق بازنشستگیه 10 سال . ا میلیون تومان .. ایا یکی از ما که شوهر نداریم می تونیم حقوق پدربزرگ را دریافت کنیم. یعنی اینکه یکیمون از زیر مستمری مادرم دراییم و حقوق پدر بزرگم را دریافت کنیم‌ ؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام خیر نوه ها تحت تکفل پدربزرگ نیستند که در صورت فوت مستحق مستمری باشند