مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل منزل توسط خانواده همسر

سلام. من و همسرم به اختلاف برخوردیم و خانه من در شهر دیگری بوده و پدر و برادر همسرم هم وسایل خانه را به خانه دیگری منتقل کردند و خانه من را تخلیه کردند یعنی به غیر از جهیزیه خانومم بقیه وسایل هم با خودشون بردند. مقدار 8 سکه هم در کمد داشتم که تحویل ندادند. حال من چطوری شکایت کنم و استرداد وسایل کنم یا این که برادر و پدر همسرم شکایت کنم؟ به چه جرمی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

بردن وسایل منزل توسط خانواده همسر بردن وسایل زوج استرداد وسایل منزل استرداد وسایل