مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک بعد از فوت

سلام. سال 1370 پدرم فوت شد و منزل مسکونی بین 4 وارث تقسیم گردید. (4 دانگ به نام دو پسر و دو دختر هر کدام یک دانگ ) سال 94 برای دریافت وام از بانک خواهرم یک دانگ سهم خود را به نام من نمود. حالا راهی وجود دارد که اگر فوت شدم بقیه وراث حق او را ندیده نگیرند و یک دانگ ایشان بعد از مرگ من به خودش برگردد و بدون مراجعه به قاضی برای اثبات این که سهم خود را برای حل مشکل من به نام من کرده است؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید به وسیله صلحنامه با حفظ حقوق بانک نسبت به انتقال سهم خواهرتان به ایشان اقدام نمایید