مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

سلام. بنده یک مورد شکایت دادگاه ترک انفاق داشته ام و دادگاه رای به 11 ماه حبس تعزیری داد و متهم به رای دادگاه اعتراض کرد و در دادگاه تجدید نظر قضات پرونده همین 11 ماه حبس تعزیری را تایید کردند. الان بعد از حدود یک هفته متهم همچنان آزاد است و در سامانه ثنا چیزی از رای دادگاه تجدید نظر نیست.
آیا ممکن هست متهم به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض کرده باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
رای دادکاه تجدیدنظر تا ابلاغ نگردد قابل اعتراض وبعبارتی اعاده دادرسی نمیگردد مضافا اینکه رای دادکاه تجدیدنظر قطعی وغیر قابل اعتراض است مگر دلیلی جدیدی ایجاد شده ویا بدست امده باشد که قابل اعاده دادرسی است