مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت محکوم علیه

با سلام و خسته نباشید

ببخشید پدر من محکوم به پرداخت بدهی شده که 30 میلیون میباشد و دادخواست اعسار داده سوالم اینکه اگه پدرم توانایی پرداخت مبلغ پیش پرداخت و اقساط رو نداشته باشه و توسط مامور دستگیر بشه میتونه ضامن کارمند بزاره در اجرای احکام و به زندان نره ضامن هم خانم 74 ساله هستش حقوق بگیره بنیاد شهید هست فیش حقوقی هم دارد ماهانه 10 میلیون حقوق دارد

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر معسر طبق اقساط پرداخت نکند بازداشت میشود اما مجدد بعد از گذشت مدتی میتوان از همان زندان تقاضای تعدیل حکم تقسیط شده را داد تا میزان اقساط پایین تر بیاید