مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت

با سلام بنده عقد کوتاه مدت یکساله با خانم مطلقه خوانده ام و الان خانم باردار تست ایا حتما باید ثبت شناسنامه شو چـن من یه بار مهریه دادم و میترسم. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا با توجه به باردار شدن همسر موقت شما الزاما باید ازدواج موقت در دفاترازدواج رسمی ثبت گردد
ثانیا با متولد شدن طفل شما پدر ایشان تلقی وباید حقوق وتکالیف قانونی که بین اولاد وپدر ایجاد میگردد منجمله اخذ شناسنامه بنام خود اقدام نمایید