مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن اظهارنامه با مضمون دروغ

من و همسر سابقم 2 بار عقد کردیم و جدا شدیم او عاشق من بود الان 10 سال است مرا به خانه ای که در زمانی که همسرش بودم و درخواست خریدش را به او دادم آورد تا با هم دوباره زندگی کنیم ولی عقد نکردیم گفتیم یک مدت امتحانی چون خیلی وابسته من بود منم مقداری پول خودم مقداری هم از خواهرم گرفتم و به عنوان قرض به او دادم حالا آقا زن روبرویی خاله است دخترش رو با شوهرم زشت مثل سیاه هم سن من هر روز هم یه مرد رو می‌آورد میگفت نامزدمه شوهر من عاشقم بود و حتی من از بد دلی های او ازش طلاق گرفتم حالا با همچین خانمی میگه ببخشید فلانش تنگه دیدم با من دیگه مثل گذشته نیست یک شبم زنگ زد گفت خونمو خالی کن گفتم باشه خیلی زجرم دادن هر شب خونه این بی حیثیت هاست رشوه به رئیس کلانتری دادن که مأمورا رو بفرسته بعد خودش بیاد و به من انگ خراب بودن بزنن بی ناموس همون رئیس سگ اومد دستم رو بگیره نزاشتم منو زد چنان کوبیدم تو دیوار انگشتم که کشیدم شکست و صورتم کبود شد انقدر بلند بلند حرف بد به من زد گوشیمو ازم گرفت شاید هک کرده باشه چون تا تکون میخورم این زن خرابه خبر دار میشه و شوهرم سریع اس های بد و ناجور اینا اومدن من ساده گفتن پولتو نمیده ما ازش میگیریم 26 دیگه دستش داشتم 10 تومنش رو دادن و امضا گرفتن من 10 روزه خالی کنم 2 روز مونده بود به 10 روز مادرم مدتی سرطان شدید گرفته آب رو قطع کرد مجبور شدم مادرمو بفرستم خونه خودش سرد بود جیگرم آتیش میگیره من وقتی زن این سگ بودم خیلی اذیتم میکرد به اسم عاشقی من خیلی خوشگل بودم پدرمو درآورد هنوزم از این دختر مردم خیلی سرتر خلاصه خواهرم زنگ زد مامان حالش بده من یادم نیست چطور تا خونمون دویدم زنگ زدم گفتم خانم پست به اون بی شرافت بگو مادرم حالش بد به امام حسین خالی میکنم آخ قیامتی راه انداختن دعوا حمله به من حالم بد میشه میگم منو همسایه ها یک سال و خورده ای ندیدن به من میگه فلانه هاش هست به اون میگه تنگ خوب اون فقط رفیق بوده خودم 4 صبح دیدم پسر اومد یواش رفت خونشون هر شب کارش بود گفتم به من چه الان روزگارم سیاه کردن آب برق گاز هر روز میومد قطع می‌کرد زنه درسش میداد الانم ازم شکایت کرده میگه پول چی 10 تومن پیشت بوده گرفتی ماهی 1 میلیون باید بدی خونه هم خراب کردی همسایه ها شهادت دادن انگار همسایه ها تا به حال پا تو خونه من گذاشتن یا اینجا بودن من چیزی رو خراب کردم نه کولر داره نه پکیج داره خیلی عذاب کشیدم انقدر با روانم بازی کردن حالت جنون گرفتن من به مادرم وابستگی شدید دارم کثافت میدونه از روزی که فهمیدم شکه شدم اصلا تو حال خودم نیستم انقدر قرص اعصاب میخورم باز این خیلی اذیتم میکنه انگار روی رگ عصب گردنم آب جوش میریزم بغض حالت خفگی شدید به خدا یه خونه من خیاط بودم سال 90 قبل این آشغال خریدم به خدا 300 پولش بود 120 دادم یکمی خرج مامانم شد یکمم دارم نه میزاره برم کلید اینجا رو داره میاد اومده بود حکم جلب رو دارم با سیم ثنام رو برده بود چکار کنم قاضی اس ها و مکالمات وقتی اومدم دستور میده بگیرم اون مامور صدای خراب گفتنش از گوشم نمیره بیرون تو رو خدا من کسی جز خدا ندارم کمکم کنید من اولاد ....... به حق مادرش مثل من این کثافت باردار بودم عسلی رو کوبید تو کمرم بچه مرد هنوزم کمرم درد شدید میکنه میزنه به نخاع از ترس خونمون نفهمن دکتر هم نرفتم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما سوالتان را بیان نکردید فقط شرح ما وقع را گفتید لطفا تماس بگیرید 09113963026