مشاوره حقوقی رایگان - سهم مشاع از شش دانگ عرصه وا عیان

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
2961 سهم مشاع از 20000 سهم شش دانگ عرصه و اعیان چقدر میشه!؟ (لازم به ذکر است که ملک مربوطه را پنج میلیارد ریال قیمت گذاری کرده اند و طلب من 740/250/000 ریال است)

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - میزان عدد مشاع به معنای مالکیت شما در تمام اجزاء ملک است . به نظر می رسد در فرض سئوال می بایست قیمت هرسهم را محاسبه و به نسبت قیمت کل استخراج و سپس در عدد سهم شما ضرب نمود یا میزان قیمت بدست آید .

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
دوست عزیز سوال شما حقوقی نیست و صرفا محاسبات ریاضی است.