مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خرید دستگاه خط تولید

سلام و عرض خسته نباشید
من در شهریور سال 99 مبادرت به خریداری یک دستگاه خط تولید از یک ماشین ساز نمودم که ایشان پس از بدقولی های بسیار زیاد با حدود سه ماه تاخیر شروع به ارسال دستگاه به صورت مرحله ای کرد که نصب اون حدود سه ماه هم طول کشید، 50 درصد مبلغ قرارداد که البته الان محرز شده بیش از 100 درصد گرانفروشی هم داشتند هم در ابتدا پرداخت شده که متاسفانه این دستگاه اصلا کار نکرد و سازنده از راه اندازی اون عاجز ماند که بعدها طبق اذعان خود شخص این مشخص شد که ایشان هیچ تخصصی در این رابطه نداشتند و عملا کلاهبرداری کردند الان هم با بهانه های واهی تا این لحظه موضوع رو کش دادند و چند ماهی هم هست به تلفن ها جواب نمیدن، سوال من این که آیا ما میتونیم برای اشون توقیف اموال بگیریم و آیا میشه این دعوی رو کیفری کرد و همچنین طلب زیان بکنیم از این فرد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به نظرم راه کیفری جواب نمیده و بهتره دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت علیهش بدید

پرسشگر :

سلام وقت بخیر
سپاس از پاسختون، در واقع طبق فرمایش شما باید قرارداد فسخ و ادعای اصل حقوق و خسارت داده بشه؟ و همچنین میخواستم در مورد احتمال موفقیت و مدت زمان به نتیجه رسیدنش سوال کنم. آیا امکان توقیف اموال به زودی وجود داره؟

سپاس فراوان از شما

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نیاز به بررسی مدارک است

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

طرح دعوی شما بصورت کیفری اشتباه بوده و به دلیل وجود قرار داد و بر اساس مفاد آن باید اقدام حقوقی انجام داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
شما باید اقدام حقوقی مبنی بر الزام به انجام تعهد یا فسخ قرارداد و استرداد ثمن انجام بدید و بنظرم موضوع وصف کیفری ندارد