مشاوره حقوقی رایگان - حضور وکیل به جای موکل در دادگاه

سلام. فردی که خواستگار من هم بوده دو ‌بار کیفری از‌ من شکایت کرد ( به دلیل خرید ارز دیجیتال که میگوید من معرفی کرده بودم که بخرد) و هر 2 بار رد شد.
حالا آمده دادگاه حقوقی شکایت کرده (هیچ پولی به حساب من نداده و خودش مستقیما خرید کرده است)
آیا میشود جلسه تشکیل شد و این بار من نروم و وکیل به جای من برود؟
بعد این که‌ بدون فیش و رسید آیا بی مدرک جلسه تشکیل میشود؟

پاسخ ها :

حضور وکیل به جای موکل در دادگاه دادخواست حقوقی دادخواست بدون داشتن مدرک وکیل موکل