مشاوره حقوقی رایگان - حریم خطوط برق

با درود.
مقررات عبور ٢ شبکه برق 6٣ کیلو ولت در زمین شخصی من که دارای سند تک برگ کشاورزی می باشد چیست؟
طول مسیر این ٢ شبکه 65٠ متر می باشد و بین دو شبکه از آکس تا آکس شبکه دوم 4٠ متر می باشد. یعنی اگر من حریم هر شبکه را رعایت کنم زمینی به عرض 19 متر در طول 65٠ متر در وسط و خارج از حریم هر دو شبکه قرار می‌گیرد.
خواستم بدونم این قطعه زمین مشکلی برای باغ و دیوار کشی ندارد؟ با سپاس.

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

با طرح دادخواست و دعوا علیه اداره برق مطالبه خسارت نماید