مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

آپارتمان 16 واحد است منتها یکی دوتا از واحدها معترضا که چون شما پارکینگ ندارید و درب کرکره ای جهت تردد موتور سیکلت هم هزینه دارد میبایست هزینه ای را تقبل کنید و دیگری میگوید اصلا چون پارکینگ نداری نباید موتور را داخل بیاورید درصورتی که در مشاعات برای کسی مزاحمت ایجاد نمی کند و فضای کافی موجود میباشد. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر پارکینگ ندارید امکان ورود وسیله نقلیه در مشاعات برای شما نیست و نوعی مزاحمت طلقی می گردد