مشاوره حقوقی رایگان - دانشجو فارغ التحصیل خوارزمی کرج

بسمه تعالی
باعرض ادب و احترام
اینجانب ر.ع فرزند ... با کد ملی ........ و شماره دانشجویی ......ورودی سال .... زیست مولکولی از دانشگاه تربیت معلم ..... می باشم . درسال 30 با شرکت در امتحانات پایان ترم متوجه شدم اسم اینجانب در لیست حضور و غیاب امتحانی نیست و پس از هماهنگی با آموزش قرار شد به صورت دستی در انتهای لیست حضور و غیاب امتحانی اسم خود را وارد کرده و پس از امتحانات پیگیری کرده و مشکل را رفع کنم. و در تعدادی از امتحانات با نوشتن اسم و نیز در تعدادی از امتحانات با گفتن هماهنگ شده است و نیاز به نوشتن اسم نیست امتحانات پایان یافته و با مراجعه برای رفع مشکل به اینجانب اعلام شد که دوترم قبل اینجانب به دلیل 2مشروطی منقطع اخراج شده ام و آموزش سهواً فراموش کرده اند به بنده اطلاع دهند در صورتی که دوترم قبل را امتحان داده ام. اینجانب با تلاش فراوان و پیگیری های مداوم در زمان سرپرستی خانم ح. که یکسال طول کشید توانستم ثابت کنم که به دلیل نادیده گرفتن حذف پزشکی یکی از دروس بنده و لحاظ کردن نمره صفر، مشروط و به اشتباه اخراج شده ام که مدارک پزشکی اینجانب در بایگانی درمانگاه دانشگاه موجود میباشد و پس از مطرح شدن در کمیسیون موارد خاص تنها دوهفته مانده به امتحانات پایان ترم به بنده اعلام کرده اند که با احتساب آن ترم که اسم بنده در لیست حضور و غیاب امتحانات نبوده و باید به صورت تک درس صادر شود تنها 60 واحد تا فارغ التحصیل بنده مانده است و بنده انتخاب واحد کرده و تنها در دوهفته مانده به امتحانات پایان ترم مجبور به انتخاب واحد شده و آن ترم را گذراندم ، ولی با توجه ارایه شدن تنها 62 واحد از دروس باقیمانده ی اینجانب یکی از دروس را پس از امتحانات به صورت معرفی به استاد به پایان رسانده ام و نامه ی فارغ التحصیلی موقت را از دانشگاه دریافت و در مقطع کارشناسی ارشد ارایه و ثبت نام کرده ام و سپس در مقطع دکترای تخصصی مشغول به تحصیل شدم. اکنون که به دلیل اخذ پایان نامه نیاز به اصل مدرک فارغ التحصیلی دارم به دانشگاه مراجعه کرده ام اما در کمال ناباوری تمامی مدارک ارایه شده را منکر و از دادن مدرک کارشناسی اینجانب خودداری میکنند که علت آنرا تاثیر ندادن چند درس از دروسی است که قرار بود به صورت تک درس از اساتید در آموزش بوده است .
شایان به ذکر است در ترم مذکور نیمی از دروس لحاظ شده است ولی نیمی دیگر لحاظ نشده چه دروسی که دستی اسم خود را وارد کرده ام چه دروسی که به صورت دستی وارد نکرده ام. هم اکنون پس از گدشت 2 ماه دوندگی بی امان و مداوم و درخواستهای مکرر مدرک بنده را نمی دهند و با نگاهی مقرضانه و غرض ورزی و فرار از مسئولیت اجتناب میکنند. غرض ورزی سیستمی و دشمنی آنها علیه بنده به راحتی قابل اثبات بوده و حتی با وجود دستکاری کادر آموزش دانشگاه ... در پرونده ی اینجانب و محدوم کردن مدارک باز هم به راحتی توسط اینجانب قابل اثبات می باشد. حال با توجه به محدودیت سنوات تحصیلی تنها طی 4 ماه آینده باید اصل مدارک فارغ التحصیلی تحویل دهم که دانشگاه همکاری نمی کند.
لطفا پیگیری فرمایید و اینجانب را از ستم بیمارگونه و مریض اداری دانشگاه ...... وصول فرمایید.
باتشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام موضوعی که مطرح شده نیاز به بررسی مستندات و مدارک دارد و نمیتوان یکطرفه به قاضی رفت در ثانی ددروس معرفی به استاد نیاز به پیگیری تا زمان درج نمره دارد ثالثا در مقطعه ارشد معمولا اصل مدرک مطالبه میشود و با عدم ارائه آن اصل مدرک آن مقطع داده نمیشود و ابهامات متعدد دیگر که نیازمند بررسی دقیق مستندات است.