مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از توقیف ملک

با سلام. بنده بابت پرونده حقوقی درخواست اعسار دادم ولی در روز دادگاه به دلیل تصادف و در اتاق عمل بودن نتوانستم در دادگاه حضور داشته باشم ولی هر چهار شهود خود جهت ثبت شهادت به دادگاه مراجعه کردند ولی سر دفتردار از ورود آن ها به دادگاه جلوگیری کرده و اعسار من پذیرفته نشد. تجدید نظر خواهی اعسار دادم مدارک پزشکی پیوست کردم ولی ابلاغی برای من نیامد و حکم جهت توقیف منزل به اجرای احکام رفت. منزل بنده آپارتمان 90 متری می باشد و تنها محل زندگی همسر و دو فرزند من می باشد. راه های جلوگیری از توقیف منزل چیست و جهت بررسی اعسار چه کاری میتوانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین است و ربطی به پرونده اعسار ندارید و از طریق اجرای احکام جهت رفع توقیف اقدام کنید.