مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام و احترام
من یه کار بانکی دارم اما از خونه نمیتونم خارج بشم میخاستم بدونم میتونم یک وکالت نامه الکترونیکی به وکیل بدهم ؟
دو سوال دارم
1. برای دادن وکالت نامه الکترونیکی به وکیل باید از خانه خارج شوم؟
2. مراحل دادن وکالت نامه الکترونیکی به وکیل چگونه است؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

قرارداد الکترونیک وکالت ، نیاز به حضور شما ندارد و صرفا با ارسال کد تاییدی که از طریق سامانه برای شما ارسال خواهد شد و شما آن کد را به وکیل خود ارائه می دهید ، انجام خواهد شد .
پس از تنظیم وکالتنامه توسط وکیل ، پیامکی از سوی سامانه برای شما ارسال خواهد شد تا شما بتوانید قرارداد را ملاحظه کنید و چنانچه متن قرارداد مورد تایید شما بود ، کدی را که از سامانه به گوشی شما ارسال شده ، برای وکیلتان ارسال میکنید که وکیل شما آن کد را وارد سامانه میکند و امضای شما در قرارداد درج میگردد .

مطهره اکبری

سرکار خانم مطهره اکبری :

با سلام .وکیل در واقع وکالت در امور قضایی مورد تخصص اون هست .اما دادن وکالت برای کارهای اداری هم بلا مانع هست . وکالت ثبتی عرف برای کارهای اداری میباشد و در وکالت الکترونیک از طریق خدمات قضایی نیلزیربه حضور شما نیست مگر آنکه ثبت نام ثنا نداشته باشید یا امضای شما ثبت نشده باشه

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

برای انجام کار بانکی لازم نیست حتما طرف وکیل دادگستری باشه از طرفی وکالت نامه های مربوطه به سختی از سوی مراجع غیر دادگستری قبول میشن ولی اگر قبول کنن نیازی به ترک منزل نیست