مشاوره حقوقی رایگان - با متن پیامک میتونم شکایت کنم

سلام خسته نباشید. من با یه نفر اختلاف دارم. و اون اقا برا من پیامک فرستاده فوش و ناسزا گفته ایا بنده میتونم از ایشون شکایت کنم. و عنوان شکایت رو چی بنویسم. و در ضمن من دست ایشون 6میلیون سفته دارم. ولی یه شاهد هم دارم که حسابشو دادم. من چیکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شما می توانید به جرم توهین از ایشان به استناد متن پیامک شکایت نمایید که علی الاصول در این موارد بازپرس از اپراتور مربوطه پرینت پیامکهای شما را استعلام می کنند.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
شما میتونید حسب مورد تحت عنوان توهین یا ناسزا از ایشون شکایت کنید
در خصوص سفته نفرمودید که مبلغ رو نقدا پرداخت کردید یا بصورت دستی بهشون دادید؟؟

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.توهین و فحاشی و ناسزا از طریق پیامک.و اگر پیامها رو پاک نکردید پرینت بگیرید و ضمیمه شکواییه کنید.و وجه پرداختی سفته به صورت نقد بوده یا...