مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام. بنده از شخصی ماشین پراید به صورت قولنامه دستی به مبلغ 11 میلیون معامله نمودم و مبلغ 8 میلیون آن را پرداخت کردم و مابقی در دفترخانه اما در تاریخ 94/5/11 ماشین توسط فروشنده به سرقت رفت و من با بردن شاهد این مطلب را برای جلب ایشان مجاب کردم اما به دلیل عمل باز قلب از پیگیری ماشین بازماندم که دادگاه به دلیل فقدان عدله پرونده را مختومه کرد.
بعد از یک سال فروشنده را پیداکردم و در مقابل این که بیاید ماشین را آزاد کند میگفت ماشین به نام خواهرم است و نمی آید و من بابت فروش مال غیر شکایت کردم اما با ارائه سند وکالت به نام خودش باز پرونده مختومه شود و بعد خودش به دلیل گران شدن ماشین رفت و ماشین را ترخیص کرد.
اینک من با داشتن قولنامه و رسید پرداخت مبلغ 8 میلیون اگر به عنوان الزام به تنظیم سند شکایت کنم، میتوانم ماشین را از ایشان بگیرم یا ایشان میتواند پولی که به ایشان دادم را به من برگرداند و از دادن ماشین سر باز زند؟ خواهشا راهنمایی فرمایید
ممنون از صبرتان.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما برای اقدام قضایی با موانعی روبرو نیسیتید وباید دادخواست الزام به تحویل خودرو والزام به تنظیم سند رسمی ودر صورتیکه فک پلاک هم نشده الزام به فک وتعویص پلاک را مطرح نمایید
جهت مشاوره بیشتر از پنل مشاوره تلفی استفاده نمایید